sâmbătă, 27 decembrie 2008

Rusinea de a uita




Te-ai gandit vreodata ca esti privilegiat?

Poate nu esti in elita mondiala,poate nu esti in elita tarii noastre poate chiar nici in elita locului din care faci parte insa pentru multii altii esti considerat elita.Blestemul societatii piramidale ne face sa uitam ca sub noi mai sunt destule trepte.Robotizarea actului de a "sarbatori" este foarte bine prins in filmul de mai sus si poate si mai puternic este exprimata "uitarea".

Uitam deseori faptul ca putem ajuta si mai dureros este ca deseori ignoram faptul acesta.Omul in societatea actuala este dresat sa actioneze dupa principiile impuse insa tocmai faptul ca inca esti om te mai poate salva."Mila" o notiune eradicata din dictionarul sufletelor noastre de catre multitudinea factorilor externi poate iesi din uitare.

Ce ai facut sarbatorile astea? Masa a fost plina...portofelul probabil gol dupa ce ca "oricare" dintre noi te-ai inghiontit cu cel de langa tine pentru a prinde cate ceva de pe raftul super/hyper -marketului.Profiturile lor - uriase Pierderea noastra-imensa.Si pe langa cea financiara este cea care ne defineste adica pierderea statului de om liber.

Fii fericit a mai trecut un an la fel de mecanic cum din pacate e foarte posibil sa treaca si cel care urmeaza.Fii fericit ai fost invidiat pentru cantitatea imensa de sarmale de care dispune frigiderul tau insa poate ai uitata ca sunt anumite persoane care s-ar bucura la un gest cat de mic.

Fii fericit ca ai dansat dupa jingle-ul Coca Cola si ai fost bucuros cand ai vazut omuleti cu barba si sac invadand orasul.Fii fericit ai fost la mall, ai facut cumparaturi , ti-ai luat recompensa pentru un an de truda.

Fii fericit ca peste cateva zile o iei de la capat.

Si sincer ar trebui sa fii fericit daca aceste randuri nu te-au atins in niciun fel.


Mosul Cola a consumat cam multe carbogazoase



Se pare ca "girofaristii" nu au fost cuminti anul acesta


Cand te lasa renii.....

luni, 22 decembrie 2008

Reprezint Romania: "Celula Comintern" Iliescu-Brucan

Ca urmare a unei propagande desantate si a unei intelegeri limitate a libertatii, electoratul roman a fost inselat, ramanand in continuare imatur si confuz. Vom incerca sa analizam in cateva articole, situatia creata de complotul antinational neocomunist, de dupa 1989, cu intentia de a ajuta la intelegerea corecta a fenomenului de mistificare a libertatii si democratiei in tara. Caracterul politic cel mai nefast al primilor 15 ani de neocomunism il constituie, fara indoiala, Iliescu.


Continuare


NESIMTIRE :





Reprezint Romania:Iliescu atacat din nou....Amintiri cu Iliescu










Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a fost agresat din nou, luni dimineata, in cadrul ceremoniilor din Piata Revolutiei dedicate aniversarii a 19 ani de la evenimentele din decembrie 1989.

Citeste si : Felicitari!!! Ion Iliescu Agresat din Nou

19 ani de la Re......LOvitura de stat



Sa nu uitam


duminică, 21 decembrie 2008

Reprezint Romania - Bravo!





Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost atacat cu monede duminică dimineaţă, la manifestările în memoria victimelor din 21-22 decembrie 1989




Se intampla si in lume : Aplauze

....



Indiferent de perioada anului ar trebui poate sa ne gandim ca suntem oameni....

Poti face un lucru bun?

Timpul nu mi-a permis sa mai postez pe acest blog si nici pe Reprezint Romania ,un blog pe care mi-am dorit sa il fac impreuna cu toti cei care viziteaza acest site sau poate aud din diverse surse despre o intentie lipsita de interese de a promova un ideal(poate) sau de a demonstra ca noi ca si cetateni ai acestei tari nu putem ramane indiferenti la nedreptatile care ni se aduc zi de zi....raspunsul a fost aproape egal cu zero....

Ceea ce doresc sa promovez este ca noi ca si fiinte nu suntem niste CNP-uri inregistrate intr-o baza de date sau niste cimpanzei dresati sa dansam dupa cum suna muzica cantata de persoanele cu o treapta mai sus ca noi.....Cateodata am ramas cu un gust amar......

Reteaua de bloguri infiripata parca din nimic a prins un oarecare contur si deja incep sa se creeze tabere ....parerea mea e ca se scapa punctul de intersectie al intereselor... deja intr-o modesta tentativa de a "avertiza" publicul interesat se creeaza divergente de tot soiul...Nu este normal.

Sincer nu sunt imi doresc sa ma afiliez anumitor tabere fara sa cunosc persoanele implicate personal pentru ca elemente "suspecte" sunt peste tot unde privesti.Acest blog a fost ignorat cu buna stiinta tocmai pentru ca cel care este in spatele sau, adica cel care scrie in acest moment nu face parte din nicio grupare(de orice gen ar fi ea).

E dificil sa spui un lucru in momentul in care nu ai sustinere.Dar daca stai bine si te gandesti nici nu prea ai cum sa ai.....sa privim un pic situatia dintr-un punct de vedere cat se poate de obiectiv: Cine te poate sustine?...Un blog ca a lui Mircea Badea care in cateva zile de la lansare depaseste orice bariera ca si vizitatori? ...Oricat ar fi de consiprativ sau nemultumit in gandire nu poti avea pretentia ca el sa te ajute...cu toate ca un simplu link catre un oarecare site de acest gen ar face ca mii de persoane sa intre in contact cu informatii pe care Andreea Esca nu le prezinta in direct seara de seara.

Nemultumirea continua sa creasca in intensitate cand stam putin si privim societatea in care traim....si nu vreau sa prezint niste ineptii sau niste banalitati ci doar vreau sa atrag atentia a nu stiu cata oara ca suntem oameni si ar trebui sa ajutam pe cei mai putini norocosi ca noi.Simplul fapt ca citesti acest articol demonstreaza ca ai o conexiune la internet deci implicit un calculator sau intr-un caz mai rar iti permiti sa platesti pentru a sta o ora la un internet cafe ....daca stai putin si analizezi situatia te aflii in postura in care esti mai bine pozitionat social ca o mare parte a oamenilor din lumea asta.....

Prin noi putem da un exemplu mai departe...si oricat de idiot ar suna acest lucru ....in acest caz nu rezultatul final conteza ci persoanele ajutate in drumul spre final.

Conspiratia,grupurile de interese(de orice gen) exista....nu stim cat putem schimba sau rezolva dar tot ceea ce conteza e sa rezistam.Sa luptam pe orice plan putem lupta.



*Prin acest articol nu doresc nimic decat a-mi exprima anumite ganduri.

vineri, 12 decembrie 2008

Confirmarea Oficiala


Prefer pe acest subiect sa nu despic firul in 4 prea mult ci sa va las pe dumneavoastra sa cititi un editorial aparut in ziarul Financial Times unul dintre cele mai respectate,cunoscute si citite ziare pe plan mondial. Articolul este in engleza.


Noua Ordine Mondiala - Financial Times

luni, 8 decembrie 2008

Statul te hraneste ...Statul te controleaza


"Fostul" guvern pe final de mandat a adoptat o lege foarte controversata cu privire la stocarea datelor privind e-mailurile sau convorbirile telefonice.Legea a fost publicata in monitorul oficial pe 28 noiembrie si va intra in vigoare la 60 de zile de la publicare.

Controlul statului asupra datelor iniformatice ale cetăţenilor capătă din ce în ce mai multă amploare şi în România. Astfel că anumite date vor fi stocate de firmele de comunicaţii. Printre acestea se numără date privind apelurile telefonice, SMS-urile sau e-mailurile. Companiile sunt obligate să ţină aceste informaţii timp de şase luni şi să le pună la dispoziţia MIRA, Parchet, SRI şi SIE, la solicitarea acestora, scrie Mediafax. Acestea sunt prevederile Legii 298/2008.

Categoriile de date care vor fi stocate vizează urmărirea şi identificarea sursei unei comunicări şi a destinaţiei acesteia, a suportului de comunicare şi a echipamentului de comunicaţie al utilizatorului sau a dispozitivelor ce servesc utilizatorului drept echipament, precum şi locaţia echipamentului de comunicaţii mobile.

În plus, operatorul va stoca datele necesare pentru a determina data, ora şi durata comunicării. Legea stabileşte că vor fi păstrate datele de trafic şi de localizare a persoanelor fizice şi juridice, precum şi datele conexe necesare pentru identificarea abonatului sau a utilizatorului înregistrat.

Actul normativ nu se va aplica în ceea ce priveşte conţinutul comunicării sau informaţiile consultate în timpul utilizării unei reţele de comunicaţii electronice. Conform legii, datele ar trebui accesate numai după începerea urmării penale şi numai cu autorizarea instanţei(antena 3.ro).



Intreaga lege o puteti citi aici.

Miscarea de Rezistenta